(VIDEO) ŠAMPIONI PODIGLI CELU SRBIJU NA NOGE: Srpski olimpijci pevali Bože pravde!

Izvor: Kurir, 23.Avg.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ŠAMPIONI PODIGLI CELU SRBIJU NA NOGE: Srpski olimpijci pevali Bože pravde!

.

Predsednik Srbije je večeras priredio prijem za članove našeg olimpijskog tima koji su doputovali iz Rio de Žaneira Na OI u Riju naši sportisti su osvojili osam medalja

Dok su se naši olimpijci pripremali za slikanje i susret sa Nikolićem otpevali su Bože pravde

Pogledajte kako je to izgledalo

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Clanovi srpskog olimpijskog tima otpevali su himnu nase zemlje Boze pravde u Predsednistvu Srbije dok su cekali predsednika Tomislava Nikolica.

Izvor: medio.rs, 23.Avg.2016

Predsednik Srbije je večeras priredio prijem za članove našeg olimpijskog tima koji su doputovali iz Rio de Žaneira. Na OI u Riju naši sportisti su osvojili osam medalja...Dok su se naši olimpijci pripremali za slikanje i susret sa Nikolićem otpevali su Bože pravde...Pogledajte kako je to izgledalo.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.