Nikolić na Samitu 100: Nećemo u NATO!

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić na "Samitu 100": Nećemo u NATO!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić koji boravi u Sarajevu na Samitu 100 biznis lidera jugoistočne Evrope i "Brdo-Brioni" izjavio je da su regionalni lideri čuli od biznismena koje političke probleme imaju.

On je rekao da Srbija želi svima da pomogne u procesu pristupanja EU i ponovio da Srbija ne želi u NATO. Nikolić je istakao i da postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kriza u EU, i da se ona proširila na članice.

Došli smo u situaciju da države, kada žele da zaprete EU, organizuju referendum za izlazak, rekao je Nikolić i dodao da je na Samitu ukazao ne neke probleme “koje smo međusobno stvorili”.

Nikolić je rekao da je na Samitu istakao da Srbija ne želi u NATO jer ne želi da ratuje.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   NATO skup

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ultranacionalizam se širi na Balkan

Izvor: Danas, 28.Maj.2016

Sarajevo - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas u Sarajevu da će za Jugoistočnu Evropu najveći problem biti narastajući ultranacionalizam, koji se "iz Evrope širi polako na Balkan, a ne mogu da mu se odupru ni mnogo uređenije države, sa razvijenijim zakonodavstvom i međuljudskim...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.