NIKOLIĆ PRVI PUT U ZAGREBU Srbija drugima želi stabilnost koju je i sama postigla

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ PRVI PUT U ZAGREBU "Srbija drugima želi stabilnost koju je i sama postigla"

Predsednik Tomislav Nikolić odlazi danas u Zagreb na dvodnevni samit šefova država centralne i istočne Evrope, gde će počasni gosti biti potpredsednik SAD Džozef Bajden i predsednik Evropskog saveta Donald Tusk.

- S pravom ću reći da je Srbija primer dobrog komšije i da i ostalima želi stabilnost kakvu je sama postigla u poslednje tri godine. Na naše ponašanje ne utiču sporadične uvrede, omalovažavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i bezmalo preteće izjave pojedinaca iz okruženja - rekao je predsednik Nikolić za „Blic“ povodom odlaska na samit čiji je domaćin predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.

Ovo je prva poseta Nikolića Hrvatskoj otkako je 2012. postao predsednik Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija drugima želi stabilnost koju je sama postig

Izvor: Akter, 25.Nov.2015

U Zagrebu će danas biti održan samit u okviru procesa Brdo-Brioni, na kojem učestvuje i predsednik Srbije Tomislav Nikolić..Nikolić je izjavio da će na skupu reći da je Srbija primer dobrog komšije i da i ostalima želi stabilnost kakvu je sama postigla u poslednje tri godine..."S pravom ću...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.