Predsednik Nikolić večeras i sutra u Zagrebu

Izvor: Studio B, 24.Nov.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Nikolić večeras i sutra u Zagrebu

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće u utorak i sredu u Zagrebu, u Republici Hrvatskoj, gde će učestvovati na sastanku lidera Brdo-Brioni procesa, saopštila je Pres služba Predsednika.

Na sastanku lidera Brdo-Brioni će pored ostalih prisustvovati predsednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, predsednik Evropskog saveta Donald Tusk i američki >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << potpredsednik Džozef Bajden.

Takođe, predsednik Nikolić će se sastati sa predsednikom Srpskog narodnog veća u Repubici Hrvatskoj Miloradom Pupovcem i mitropolitom zagrebačko-lubljanskim Porfirijem.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić u Zagrebu na samitu procesa Brdo-Brioni

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2015

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće danas i sutra u Zagrebu gde će učestvovati i na sastanku lidera Procesa Brdo-Brioni, potvrđeno je danas iz njegovog kabineta...Pored predsednika država regiona samitu će kao specijalni gost prisutvovati i potpredsednik SAD Džozef Bajdena, predsednik...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PRVI PUT U ZAGREBU Nikolić sutra na sastanku lidera Brdo-Brioni procesa

Izvor: Blic, 24.Nov.2015

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće danas i sutra u Zagrebu, u Republici Hrvatskoj, gde će učestvovati na sastanku lidera Brdo-Brioni procesa, potvrđeno je pisanje "Blica"...Kako je saopštila pres služba predsednika Srbije, na sastanku će osim predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.