Izvor: Njuz.net, 21.Apr.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomislav Nikolić pomilovao „Ubice moga oca“

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 21. april 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisao je danas ukaz o pomilovanju serije “Ubice moga oca“. Prema rečima Nikolića serija je pomilovana jer se još uvek ne zna ko su ubice oca glavnog lika u seriji i samim tim ne postoji osnov za krivično gonjenje prvih 10 epizoda.
– Iako je u finalu prve sezone delovalo da su sve tajne otkrivene, da su krivici uhapšeni, da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << rasvetljeno ubistvo Milice Despotović mi i dalje nemamo odgovor na ključno pitanje, a to je ko je ubio oca lika kog tumači Vuk Kostić. Svako od nas, nakon prve sezone, ima teoriju o tome ko bi to mogao da bude, ali niko nema dokaze. Pošto je to ubistvo i bilo osnovni razlog za hapšenje smatram da, sve dok se ne otkrije ko stoji iza ubistva oca inspektora Đorđevića, serija ne može i ne sme da bude u zatvoru – izjavio je Nikolić za Njuz povodom pomilovanja.
– Najavljena je i druga sezona, ko zna možda će ih biti i više od dve, i kada se sve te okolnosti uzmu u obzir smatram da treba sačekati sa krivičnim gonjenjem i presudama dok se serija ne završi i dok se sve ne razreši. Apelujem na nadležne organe da sve sezone serije pažljivo pogledaju i pre nego što primene odgovarajuće zakonske mere – rekao je predsednik.
Nikolić je dodao i da će odlikovati RTS zbog odluke da reprizira seriju odmah nakon premijernog prikazivanja.
– RTS je tim potezom u velikoj meri pomogao istrazi – objasnio je predsednik svoju odluku.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.