Uznemirujući video: Dvadeset muškaraca pretuklo devojku na putu (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Jul.2012, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uznemirujući video: Dvadeset muškaraca pretuklo devojku na putu (VIDEO)

Devojka iz indijskog grada Guvahatija izlazila je iz noćnog kluba kada je dospela u ruke grupe od 20 muškaraca. Po izlasku iz kluba su je povukli za kosu i bacili na zemlju.

Devojka je dozivala upomoć, ali niko od prolaznika i vlasnika obližnjih prodavnica nije se odazvao, već su stajali sa strane i promatrali ovaj okrutan napad koji je trajao 30 minuta, a koji je snimio jedan novinar, i stavio ga na YouTube. Novinar je rekao kako je pokušao da pomogne devojci, ali ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mu nisu dopustili, pa je pozvao policiju.

Dvadesetorica muškaraca su devojku pretukli, skinuli joj odeću i gasili cigarete na njenom telu. Nakon dojave, policiji je trebalo 45 minuta da dođe.

Policija je uhapsila 6 osumnjičenih za napad na devojku, a veliki je pritisak javnosti da se pravdi privedu i ostali osumnjičeni na čelu s glavnim napadačem Amarjjotijem Kalitom.

Napad se dogodio 10. jula, a devojka je pregledana i dobro se oseća i nalazi se na sigurnom.

(dnevnik.hr)
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆE: Tinejdžerku tuklo 20 muškaraca, cepali joj odeću i gasili cigarete po telu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2012

U napadu koji je snimio novinar vidi se kako grupa juri prema žrtvi, a zatim je stiže i baca na pod. Iako devojka vrišti, niko od prolaznika ni ne pokušava da joj pomogne. Policiji je trebalo punih 45 minuta da reaguje iako je bila udaljena nepuna dva kilometra

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.