Tramp jedini kandidat republikanaca

Izvor: Danas, 04.Maj.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp jedini kandidat republikanaca

Vašington - Guverner Ohaja Džon Kejsik povukao se iz trke za nominaciju Republikanske stranke, čime je Donald Tramp ostao jedini kandidat, navodi BBC.

Ted Kruz je odustao u utorak posle poraza u Indijani.

Na unutarstranačkim izborima Donald Tramp je dobio 54,2 odsto glasova pristalica republikanaca, Kruz je dobio poverenje 32,8 odsto, a Džon Kejsik 10 odsto.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

I Kejsik odustaje od trke, Tramp jedini kandidat

Izvor: N1 televizija, 04.Maj.2016

Kandidat za predsedničku nominaciju republikanaca Džon Kejsik odustaće od dalje kampanje, čime će u trci ostati jedino milijarder Donald Tramp...Kejsik, guverner Ohaja, kasnije bi trebalo da objavi odustajanje od trke, rekla su tri zvaničnika njegovog štab za agenciju Asošiejtid pres...Pre Kejsika...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.