Oland, Šulc i Merkelova na radnoj večeri, bez izjava

Izvor: Blic, 31.Jan.2015, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oland, Šulc i Merkelova na radnoj večeri, bez izjava

Nemačka kancelarka Angela Merkel, francuski predsednik Fransoa Oland i predsednik Evropskog parlamenta Martin Šulc, večerali su u petak u najboljem strazburškom restoranu, ali nisu ništa rekli novinarima koji su ih čekali.

Tročasovna večera u diskretnom restoranu narodne kuhinje "Zuem Ysehuet" je protekla u "veoma prijatejskoj i konstruktivnoj atmosferi", izjavio je Šulcov portparol Armin Mahmer i dodao da je bilo reči o francusko-nemačkom prijateljstvu i saradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Evropskoj uniji, kao i o "aktuelnim pitanjima".

Izvori bliski Olandu rekli su da su zvaničnici pomenuli pitanja bezbednosti, terorizma i stanje u Ukrajini.

Radna večera je prvobitno bila zakazana za prvi deo januara, ali je odložena zbog terorističkih napada u Parizu. Na sastanku je bilo reči i o ovonedeljnoj promeni vlade u Grčkoj, pošto je Šulc u četvrtak bio u Atini.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oland i Merkelova na radnoj večeri

Izvor: B92, 31.Jan.2015

Nemačka kancelarka Angela Merkel, francuski predsednik Fransoa Oland i predsednik EP Martin Šulc, večerali su u najboljem strazburškom restoranu...Međutim, nisu ništa rekli novinarima koji su ih čekali...Tročasovna večera u diskretnom restoranu narodne kuhinje "Zuem Ysehuet" je protekla u "veoma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.