Medvedev: Odnosi sa SAD se raspali tokom Obamine vlasti

Izvor: RTS, 19.Jan.2017, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev: Odnosi sa SAD se raspali tokom Obamine vlasti


Ruski premijer Dmitrij Medvedev napisao je na Fejsbuku da su se odnosi SAD i Rusije "potpuno raspali" tokom dva mandata predsednika SAD Baraka Obame.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odnosi sa SAD se raspali tokom Obamine vlasti

Izvor: BKTV News, 19.Jan.2017

"Odnosi SAD i Rusije su se potpuno raspali krajem drugog mandata Obamine administracije", ocenio je Medvedev...Ruski premijer Dmitrij Medvedev napisao je na Fejsbuku da su se odnosi SAD i Rusije "potpuno raspali" tokom dva mandata predsednika SAD Baraka Obame, prenosi TAS S...Kremlj je danas odbacio...

Nastavak na BKTV News...

Medvedev: Odnosi Rusije sa SAD se raspali tokom Obamine vlasti

Izvor: Blic, 20.Jan.2017, 00:34

Ruski premijer Dmitrij Medvedev napisao je na Fejsbuku da su se odnosi SAD i Rusije "potpuno raspali" tokom dva mandata predsednika SAD Baraka Obame..."Odnosi SAD i Rusije su se potpuno raspali krajem drugog mandata Obamine administracije", ocenio je Medvedev na ovoj društvenoj mreži, prenosi TAS S.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.