Vučić posetio Mionicu

Izvor: B92, 21.Dec.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić posetio Mionicu

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić posetio je danas Mionicu, gde će iduće nedelje biti održani lokalni izbori.

Vučić je najpre posetio domaćinstvo Miljka Petrovića u selu Tabanovići, gde su ga članovi porodice, njihovi priljatelji i komšije srdačno dočekali, prenosi Tanjug.

Šef SNS pozdravio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se sa meštanima sa kojima je kratko razmenio par reči i potom razgovarao sa poljoprivrednikom Miljkom Petrovićem.

Petrović je Tanjugu rekao da se njegova porodica bavi poljoprivredom, pre svega stočarstvom, poručivši da "ako se radi, može lepo da se živi".

Lider SNS je u Mionicu došao u pratnji lidera socijalista i ministra za rad Aleksandra Vulina, da podrži kandidata naprednjaka Bobana Jankovića.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rekordna naplata PDV, stvari idu u dobrom smeru

Izvor: Studio B, 21.Dec.2014

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je u Mionici da je ovog meseca zabeležena rekordna naplata poreza, što je pokazatelj da reforme i finansijska disciplina daju rezultate i da se Srbija kreće u dobrom smeru...Vučić je to rekao obraćajući se Mioničanima na završnom predizbornom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.