Vučić izabrao udarnu stranačku četvorku

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2016, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić izabrao udarnu stranačku četvorku

Srpsku naprednu stranku, uz lidera Aleksandra Vučića, umesto šest dosadašnjih, vodiće četiri nova potpredsednika.

To su Vojvođani Milenko Jovanov i Miloš Vučević, Marko Đurić iz Beograda i Kraljevčanka Marija Obradović. Smenjenima Nikoli Selakoviću, Nebojši Stefanoviću, Bratislavu Gašiću, Goranu Kneževiću, Igoru Miroviću i Zorani Mihajlović ostaje verovanje da će zadržati stara ili dobiti nova ministarska mesta u novoj vladi.

U najvišem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rukovodstvu SNS-a više nije stariji sin predsednika Srbije Radomir Nikolić. Njega je zamenio Darko Glišić.

To što nije promovisana u potpredsednicu stranke, prema pisanju medija, najteže je podnela Jadranka Joksimović, dosadašnja ministarka za EU integracije, koja je glasala protiv izbora Marije Obradović na mesto potpredsednice stranke.

Za Vučićevog zamenika u stranci izabrana je Jorgovanka Tabaković, koja je ranije, zbog funkcije guvernera NBS zamrzla stranačku funkciju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.