Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2016, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija ispunila uslove za otvaranje poglavlja 23

Predsednik Srpske napredne stranke i aktuelni premijer Aleksandar Vučić večeras je, povodom odbijanja Hrvatske da da saglasnost za otvaranje poglavlja 23 u pregovorima Srbije i EU, rekao da je Srbija ispunila sve što je bilo potrebno.

"Mi smo ispunili sve što je do nas i nikog neću zvati tim povodom, a kamoli moliti. Neka svako radi svoj posao", kazao je Vučić na konferenciji za novinare u sedištu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << SNS-a.

On je rekao da je za njega važnije što će Srbija imati veći rast BDP-a od komšija. "Mi smo svoj posao završili i imaćemo evropski standard", rekao je Vučić .

Upitan o odobravanju vizne liberalizacije za Kosovo, Vučić je rekao da je to još jedan poklon "našim albanskim prijateljima".

"Nadam se da će više prolaziti kroz centralnu Srbiju, trošiti i plaćati PDV", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.