Velja Ilić raskida koaliciju sa SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velja Ilić raskida koaliciju sa SNS

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić (NS) najavio je danas raskid koalicije sa Srpskom naprednom strankom (SNS), uz objašnjenje da "nema šta da traži sa ekipom lažova i prevaranata".

Bio sam korektan i ćutao sam, ali neću dozvoliti da me neko ponižava, rekao je Ilić za Blic.

On je objasnio da se još pre sedam meseci dogovorio sa premijerom Srbije i predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem da ga postavi na mesto direktora Koridora Srbije, ali se to, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << međutim, nije dogodilo.

"Već sedam meseci mi govori da će me za sedam dana imenovati za direktora Koridora i nikako. A tamo cveta kriminal i korupcija. Eno, bivši direktor pegla račune i malverzacije. Tu je kriminal do kosti. Sve lepo piše u izveštaju radne grupe koju je sastavila ministarka Zorana Mihajlović", tvrdi Ilić.

On je dodao da je "već 100 puta" pričao sa Vučićem na tu temu i da sa njima više nema šta da razgovara.

"Znam zbog čega se sve ovo dešava. Za nekoliko dana sve ću obelodaniti, pa neka narod sudi. To je nešto veliko. Mom strpljenju je došao kraj", poručio je Ilić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ilić napušta Vučića jer ga nije postavio na čelo Koridora

Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2017

Lider Nove Srbije Velimir Ilić najavio je da će raskinuti koaliciju sa Srpskom naprednom strankom. I dok Ilić za Blic navodi da "nema šta da traži sa ekipom lažova i prevaranata", u SNS-u za sada bez komentara...Izvor: N1info..Bivši ministar zadužen za vanredne situacije, kaže da se još pre...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.