Izvor: Bor030.net, 02.Mar.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS postao deo opštinske vlasti u Boru

Tri godine nakon u lokalnih izbora u Boru, Socijalistička partija Srbije (SPS) postala je danas zvanično deo vlasti.

Srpska napredna stranka (SNS) je na lokalnim izborima u Boru 2014. godine osvojila apsolutnu većinu odborničkih mandata pa nije bilo potrebe za formiranjem koalicije.

Odbornici socijalista u aktuelnom sazivu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << iako nisu bili deo vlasti, uglavnom su podržavali predloge koji su dolazili od strane vladajuće većine uz sporadične konstruktivne kritike.

Predstavnici ove dve stranke sastali su nedavno kako bi dogovorili zajednički nastup i podršku Aleksandru Vučiću na predsedničkim izborima.

Kruna dogovora između naprednjaka i socijalista je ulazak Dobrice Đurića, Slobodana Kneževića i Danijela Aleksića u Opštinsko veće ispred SPS-a.

Njih troje su zamenili Maju Bakoč, dr Sinišu Srbulovića i Aleksandra Orlovića, kadrove SNS-a.

Očekuje se da će u sklopu koaliciona dogovora na mesto pomoćnika predsednika Opštine Bor biti imenovan Saša Mladenović.

Iako su vlast ušli u poslednjoj godini mandata socijaliti veruju da svojim znanjem i iskustvom mogu da doprinesu boljitku života u borskoj opštini.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.