SNS: Pajtić u pravu, građani treba da veruju svojim očima

Izvor: Blic, 21.Dec.2014, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić u pravu, građani treba da veruju svojim očima

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić u pravu kada kaže da građani treba da veruju zdravom razumu i svojim očima, "posebno njegovoj 14-godišnjoj vladavini, koja se produžila u najgoru i najcrnju agoniju koju je neko mogao da zamisli, i pošto za 14 godina ništa nije bio sposoban da uradi, tako i ljudi treba da se odnose prema njemu".

SNS je reagovala na izjavu Bojana Pajtića u Mionici, koji je, komentarišući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izjavu predsednika SNS da će 2015. godina doneti boljitak, rekao da građani ne treba da veruju ni premijeru Aleksandru Vučiću, ni DS-u, već svojim očima i zdravom razumu, dodajući da "jedino u čemu je Aleksandar Vučić dosledan, jeste da nam svakih pola godine obećava da će za šest mesci biti bolje".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SNS:Pajtić u pravu, građani treba da veruju svojim očima

Izvor: Press, 21.Dec.2014

. Srpska napredna stranka (SNS)saopštila je danas da je predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić u pravu kada kaže da građani treba da veruju zdravom razumu i svojim očima, "posebno njegovoj 14-godišnjoj vladavini, koja se produžila u najgoru i najcrnju agoniju koju je neko mogao...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.