SNS: Pajtić postao prvi vidovnjak Demokratske stranke

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: "Pajtić postao prvi vidovnjak Demokratske stranke"

Srpska napredna stranka upitala je danas lidera DS Bojana Pajtića kako zna da će izbori biti nedemokratski i nefer, kad još nisu ni raspisani, i konstatovala da je Pajtić "od najvećeg pljačkaša narodnih para postao i prvi vidovnjak Demokratske stranke".

Pajtić, koji "beži od detektora laži kao đavo od krsta", tvrde naprednjaci, "sa istom zebnjom beži i od pokrajinskih izbora i najradije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi ih ukinuo, jer je svestan da neće preći ni cenzus i da će mu građani Vojvodine nedvosmisleno pokazati šta misle o njemu, njegovoj DS i njihovoj pljačkaškoj politici".

Kako dodaje SNS, zbog straha od gubitka vlasti i fotelje, "u koju ni on sam ne zna kada je poslednji put seo, Pajtić fabrikuje lažne afere".

"Sada je ovaj ekspert iz senke genijalno smislio, i pre nego što su izbori i raspisani, da će oni biti nedemokratski i nefer", konstatovali su naprednjaci.

Oni su u saopštenju čestitali Pajtiću koji je, smatraju, "u međuvremenu, od najvećeg pljačkaša narodnih para postao i prvi vidovnjak Demokratske stranke".

SNS je u saopšštenju upitala Pajtića i da li na sastanku sa stranim zvaničnicima, govori "kada će da vrati više od milion evra koje je oteo od dece sa posebnim potrebama".

"Srpska napredna stranka pita Bojana Pajtića, šefa kriminalnog režima u Vojvodini i osvedočenog lažova, kome su, zajedno sa ostalim funkcionerima DS, po sopstvenom priznanju, EU integracije služile i služe isključivo kao paravan za pljačkanje države i narodnih para, da li na sastanku sa stranim zvaničnicima, kad već neće da odgovori građanima Srbije, kaže kada će da vrati više od milion evra koje je oteo od dece sa posebnim potrebama?", navodi se u saopštenju naprednjaka.

Naprednjaci su naveli da shvataju da "Pajtić nema mnogo vremena, jer mora sate i sate, sa velikom pažnjom da utroši na urušavanje ugleda države", ali su ga ipak upitali i "da li stranim zvaničnicima bar spomene kako koristi kvazi nevladine organizacije, na čijem čelu su članovi DS, njihovi supružnici, ujne, tetke i strine, kako bi nastavio da ispumpava narodne pare iz budžeta Vojvodine?".

Pajtić se ranije danas sastao sa šefom Delegacije EU u Srbiji Majklom Devenportom, i tom prilikom rekao i da je "najvažnije pitanje koje moramo postaviti da li u Srbiji danas postoje uslovi za fer i demokratske izbore".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.