SNS: Kad će Pajtić odgovarati poslanicima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2015, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Kad će Pajtić odgovarati poslanicima

Poslanici Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Vojvodine upitali su danas predsednika Pokrajinske vlade Bojana Pajtića kada će se udostojiti da prisustvuje nekoj od sednica i odgovarati na pitanja poslanika, kao što to radi premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Pajtić je, kako se navodi u saopštenju SNS, poslednji put >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << redovnoj sednici prisustvovao pre sedam meseci, što dokazuju i zapisnici skupštinskih službi.

I dok DS na sva usta kritikuje premijera Srbije, pravi makete i izvrgava ruglu najvažniju instituciju u državi - Skupštinu Srbije, Pajtić koji je i  predsednik demokrata, prisustvuje samo tematskim i svečanim sednicama pokrajinske skupštine, gde poslanicima nije dozvoljeno da postavljaju pitanja, navodi u saopštenju narodni poslanik SNS u Skupštini Vojvodine Darko Bađok.

"Za razliku od Pajtića, premijer Aleksandar Vučić redovno prisustvuje sednicama Narodne Skupštine i dostupan je za medije i građane. Za razliku od Pajtića, Vučić i članovi Vlade Srbije su omogućili da im se direktno postavljaju poslanička pitanja, što Poslovnikom o radu Skupštine Vojvodine nije omogućeno poslanicima u Vojvodini, kojima je zabranjeno direktno obraćanje predsedniku i članovima Pokrajinske vlade", ukazuje Bađok.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SNS: Pajtić i Vasin da vrate narodni novac

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jul.2015

Vojvođanski odbor Srpske napredne stranke optužio je danas predsednika i potpredsednika pokrajinske vlade Bojana Pajtića i Miroslava Vasina da nisu vratili novac koji su opljačkali preko Razvojne banke Vojvodine, Fonda za kapitalne investicije, Fonda za kapitalna ulaganja, Direkcije za robne rezerve...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.