SNS: Huligani upali i prekinuli Tribinu u Beški

Izvor: RTS, 17.Jan.2017, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Huligani upali i prekinuli Tribinu u Beški

Srpska napredna stranka saopštila je da je grupa huligana prekinula njihovu Tribinu u Beški i brutalno uznemiravala učesnike i pozvala nadležne da reaguju i zaštite slobodu govora i mišljenja u Srbiji.
"SNS šokirana je fašističkim ispadima pojedinaca, koji se u javnosti predstavljaju kao aktivisti "Inicijative mladih".
Naime, grupa huligana prekinula je večeras tribinu SNS koja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se održavala u Beški i brutalno uznemiravala učesnike tribine, građane koji su mirno i dostojanstveno slušali govornike" navedeno je u saopštenju.

Kako se navodi toj grupi huligana nije bilo dovoljno što su na najbrutalniji način pokušali da spreče slobodu govora, što su se nasilnički isprečili ispred govornice, "razvili svoje propagandne transparente, histerično duvali u pištaljke, već su i izbeglicama iz Krajine psovali srpsku majku i vikali im da su zločinci".

SNS je pozvala nadležne državne organe "da privedu pravdi pomenute fašiste, i obezbede red i mir, i pozvala sve nadležne institucije da reaguju, i stanu u zaštitu slobode govora i mišljenja u Srbiji".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Huligani upali i prekinuli tribinu, fašistički ispadi

Izvor: B92, 17.Jan.2017

Beograd -- Srpska napredna stranka saopštila je da je grupa huligana prekinula njihovu tribinu u Beški i brutalno uznemiravala učesnike...Osim toga, naprednjaci od nadležnih traže da reaguju i zaštite slobodu govora i mišljenja u Srbiji..."SNS šokirana je fašističkim ispadima pojedinaca, koji...

Nastavak na B92...

SNS: Šokirani smo fašističkim ispadima aktivista “Inicijative mladih”

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jan.2017, 00:04

Srpska napredna stranka saopštila je večeras da je grupa huligana prekinula njihovu tribinu u Beški i brutalno uznemiravala učesnike i pozvala nadležne da reaguju i zaštite slobodu govora i mišljenja u Srbiji...Saopštenje SNS-a prenosimo u celosti:.."Srpska napredna stranka šokirana je fašističkim...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.