Izvor: Njuz.net, 19.Jun.2017, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici SNS uslovili Vučića da uvek bude kako on kaže

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 19. jun 2017, (Njuz) – Poslanici Srpske napredne stranke uslovili su na današnjem sastanku lidera partije i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da uvek bude kako on kaže. U suprotnom, kako su naveli, spremni su da napuste SNS, da se povuku iz politike, a neki su čak naveli i mogućnost da odu u neku drugu stranku.
– Mi poštujemo našeg predsednika, spremni smo da uvek stanemo iza njega, ali i mi imamo dostojanstvo. Posle svih ovih godina borbe u kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << je SNS podnela najveću žrtvu ne vidimo razlog da se sada nešto menja. Uvek je do sada bilo kako Vučić kaže i tako mora i da ostane. Možda se nekima od nas ne sviđa ideja da novi premijer ne bude iz SNS-a, pa nećemo valjda dozvoliti da to utiče na Vučića i da naša bude poslednja – izjavila je poslanica ove stranke Marija Obradović.
Šef naprednjaka u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović spreman je i na najradikalnije poteze.
– Meni SNS nije prva stranka. Ja sam iz jedne izašao i ušao u drugu iako sam je prethodno pljuvao. Šta me sprečava da se u tu stranku vratim ako sam i o njoj svašta pričao. Nemojte da me iskušavate. Ili će uvek Vučićeva biti poslednja ili ja neću biti naprednjak – rekao je Martinović.
Podrška poslanicima SNS stigla je i od drugih koalicionih partnera Rasima Ljajića, PUPS-a, SPS, Aleksandra Vulina i drugih koji su najavili mogućnost izlaska iz koalicije ako sve ne bude kako Vučić kaže.
Bane Grković
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.