Pajtić poklanjao najplodniju zemlju kriminalcima i prijatelju Šariću

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pajtić poklanjao najplodniju zemlju kriminalcima i prijatelju Šariću"

Srpska napredna stranka poručila je u četvrtak lideru DS Bojanu Pajtiću da je on 16 godina na vlasti u Vojvodini i pitala ga zašto sve to vreme nije razmišljao o poljoprivrednicima, zašto im nije pomogao i subvencionisao proizvodnju mleka ili uradio bilo šta korisno za građane.

"Pitamo Bojana Pajtića zašto se nije setio poljoprivrednika dok je poklanjao najplodniju vojvođansku zemlju kriminalcima i svom prijatelju Darku Šariću, i zašto nije razmišljao o stočarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i mleku dok je uništavao poljoprivredne zadruge i ostavljao bez posla 60.000 ljudi koji su radili u njima", navodi se u saopštenju vojvođanskih naprednjaka.

Ta stranka takođe ocenjuje da je Bojan Pajtić pokazao koliko poštuje građane Vojvodine i koliko mu je stalo do njih time što uopšte nije ni dolazio na svoje radno mesto, već se, kako navode, "sunčao na Brionima ili uvećavao svoje lično bogatstvo pljačkanjem pokrajinskih fondova, uz svesrdnu pomoć svojih saradnika iz DS - a i tajkuna kojima je omogućio da postanu monopolisti i uništavaju srpsku poljoprivredu".

Pajtić je u četvrtak obišao mlekaru Ljubice i Zorana Petrov u Velikom Središtu kraj Vršca i obećao da će DS, po dolasku na vlast, pomagati one koji se vraćaju na zemlju i subvencionisati proizvođnju mleka i sve druge oblasti poljoprivrede, a istovremeno je kritikovao vlast da je uvela monopole u proizvodnji mleka.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.