Nudio sam ostavku, nisu prihvatili

Izvor: B92, 21.Okt.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nudio sam ostavku, nisu prihvatili

Saša Mirković izjavio je povodom informacija da je isključen iz stranke, da o tome može da odlučuje Glavni, a ne Izvršni odbor.

"Želim da verujem da oni koji nisu pročitli Statut SNS vezano za ovu odluku, da ga pogledaju, jer se član Glavog odbora ne odstranjuje dekretom na Izvršnom odboru", rekao je Mirković, koji je poslanik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SNS i predsednik Skupštine grada Zaječara.

On je izrazio očekivanje da će na sednici Glavnog odbora reći sve ono što, kako je rekao, nije imao priliku da kaže na Izvršnom odboru.

Podsetio je da je 8. septembra ponudio ostavku na mesto predsednika Skupštine grada Zaječara, ali da je odbornici nisu prihvatili.

Mediji su danas preneli da je Mirković isključen iz SNS na sednici Izvršnog odbora te partije, jer nije ispunio odluku Glavnog odbora stranke i podneo ostavku na jednu od funkcija.

S obzirom na to da je isključen iz stranke, odbornici SNS će dobiti instrukcije da ga smene s mesta predsednika Skupštine grada Zaječara, poručio je danas predsednik izvršnog odbora Radomir Nikolić.

Mirković je poslanik SNS u Skupštini Srbije i predsednik Skupštine grada Zaječara.

Prema njegovim rečima, mesečna primanja su mu 60.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirković: O mom isključenju odlučuje Glavni odbor

Izvor: RTS, 21.Okt.2014

Poslanik SNS-a i predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković kaže da o njegovom isključenju iz stranke može da odlučuje Glavni, a ne Izvršni odbor stranke...Saša Mirković je, povodom navoda da je isključen iz Srpske napredne stranke, rekao da takva odluka Izvršnog odbora nije po statutu...

Nastavak na RTS...

Nikolić: Saša Mirković izbačen iz SNS - Mirković: Ostajem u SNS!

Izvor: Kurir, 21.Okt.2014

Želim da verujem da oni koji nisu pročitali Statut SNS vezano za ovu odluku, da ga pogledaju, jer se član Glavog odbora ne odstranjuje dekretom na Izvršnom odboru, poručio predsednik Skupštine grada Zaječara..ZAJEČAR - Predsednik Skupštine grada Zaječara i narodni poslanik Saša Mirković,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.