Naprednjaci traže od Vučića sednicu rukovodstva stranke zbog brojnih napada

Izvor: Blic, 29.Jan.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci traže od Vučića sednicu rukovodstva stranke zbog brojnih napada

Gradski odbori Srpske napredne stranke Beograda i Novog zatražio je danas od lidera te partije Aleksandra Vučića da hitno zakaže sednice Predsednišzva i Glavnog odbora na kojima će se razmotriti, kako se navodi, "aktuelni i sve učestaliji napadi na suverenost Srbije".

GO Beograda SNS, kako se navodi u saopštenju naprednjaka, održao je hitnu sednicu povodom konstantnih napada na premijera i Vladu Srbije, "od strane onih interesnih grupa koje kontinuirano rade >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na tome da oslabe sve njene institucije".

Predsednik Gradskog odbora SNS Novi Sad Miloš Vučević naveo je da će članovima Predsedništva predložiti da organizuju skup koji će nedvosmisleno pokazati "da li su gradjani Srbije za politiku Aleksandra Vučića i politiku moderne, pristojne, suverene Srbije, ili žele da njihovim životima upravljaju svojim lažima, razni, Pajtići, Jankovići i Kandićke".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Naprednjaci traže od Vučića sednicu rukovodstva stranke zbog napada "na suverenost Srbije"

Izvor: Blic, 29.Jan.2015

Gradski odbori Srpske napredne stranke Beograda i Novog zatražio je danas od lidera te partije Aleksandra Vučića da hitno zakaže sednice Predsednišzva i Glavnog odbora na kojima će se razmotriti, kako se navodi, "aktuelni i sve učestaliji napadi na suverenost Srbije"...GO Beograda SNS, kako se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.