Mirović: Miting naprednjaka u maju

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: Miting naprednjaka u maju

BEOGRAD - Srpska napredna stranka odrzaće svoj miting tokom maja, izjavio je potpredsednik SNS Igor Mirović.

On navodi da je "u igri" nekoliko datuma o kojima se razgovara, ali da konačna odluka još nije doneta i da će zavisiti od procene situacije, ali i obaveza premijera.

Prema nekim spekulacijama u redovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << naprednjaka, SNS bi mogao da organizuje okupljanje 6. maja, na dan kada su 2012. godine održani izbori, ali pošto to nije vikend, ostaje da se vidi da li bi takva odluka bila dobra.

Miting naprednjaka koji će biti i podrška radu vlade za njenu prvu godišnjicu i za koji se pričalo da će biti odrzan 26. aprila, odložen je zbog, kako je Mirović objasnio, zgusnutog rasporeda i unutarstranačkih izbora koji će biti završeni za par dana.

(Danas/Tanjug)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mirović: Miting naprednjaka u maju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2015

Srpska napredna stranka održaće svoj miting tokom maja, izjavio je za "Danas" potpredsednik SNS Igor Mirović...On navodi da je "u igri" nekoliko datuma o kojima se razgovara, ali da konačna odluka još nije doneta i da će zavisiti od procene situacije, ali i obaveza premijera..."Danas" piše da,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.