GO SNS: DS grad doveo na ivicu bankrota

Izvor: Studio B, 08.Feb.2016, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GO SNS: DS grad doveo na ivicu bankrota

Gradski odbor Srpske napredne stranke, podseća građane Beograda, ali i Balšu Božovića, koji traži da gradonačelnik Siniša Mali podnese ostavku, na sve ,,demokratske'' projekte i rešenja, koja su dovela grad na ivicu bankrota, navodi se u saopštenju.

SNS poručuje da su pored bahaćenja na račun Beograđana, demokrate ostale upamćene po uništavanju javno komunalnih preduzeća, koja su u vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << njihove vlasti poslovala u minusu. Danas, ta ista preduzeća, sa odgovornim i domaćinskim vođenjem posluju sa dobitkom.

U svim ,,demokratskim'' projektima jedino su funkcioneri Demokratske stranke bili sve bogatiji, dok su građani postajali sve siromašniji. Tako je bilo i sa podzemnim kontejnerima zbog kojih je grad oštećen za preko 170 miliona dinara.

Moguće je, da kada Božović govori o projektima, ima na umu i rekonstrukciju Bulevara kralja Aleksandra, tokom koje su građanima oteli 650 miliona dinara. Tu su i fantomski projekti poput Pazl grada ili replike Terazija, čija je jedina namena bila da uvećaju primanja na bankovnim računima funkcionera Demokratske stranke.

Srpska napredna stranka jasno je pokazala šta znači odgovorno vođenje grada i šta znači briga o građanima. Isplaćena su sva dugovanja za socijalne kategorije, deficit je smanjen za 10%. Naši projekti su nove investicije, radna mesta, škole i vrtići, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Mali: Voleo bih da vidim program DS za prestonicu

Izvor: Akter, 08.Feb.2016

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali poručio je danas funkcioneru Demokratske stranke Balši Bozoviću da konačno izađe sa predlogom programa DS za glavni grad..Mali je novinarima u Skupštini grada, komentarišcuhi kritike Božovića i zahtev da gradonačelnik podnese ostavku, rekao da je Božović...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.