DS: SNS đacima delila stranačke letke

Izvor: B92, 01.Sep.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: SNS đacima delila stranačke letke

Demokratska stranka optužila je Srpsku naprednu stranku da su njeni aktivisti delili letke ispred osnovnih škola u Novom Sadu.

Osim toga, demokrate ocenjuju da je reč o "prizemnoj i nezakonitoj" stranačkoj propagandi.

DS je u saopštenju naveo da su stranački aktivisti delili učenicima i njihovim roditeljima letke u kojim se apeluje na oprez u saobraćaju i dodao da su na letku bila i stranačka obeležja i potpis SNS-a.

"Ova akcija nedvosmisleno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokazuje koliko je bezobzirna i na šta je sve spremna aktuelna gradska vlast u Novom Sadu", ocenjuje se u saopštenju.

I Liga socijaldemokrata Vojvodine je kritikovala SNS i ocenila da su "naprednjaci" na taj način zloupotrebili učenike koji su danas krenuli u školu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.