Babić: Zašto DS nije sebi „stavila ruku u džep“?

Izvor: Press, 24.Okt.2014, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić: Zašto DS nije sebi „stavila ruku u džep“?

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zoran Babić izjavio je večeras da je Demokratska stranka ta koja je donela Zakon o finansiranju političkih aktivnosti, i zapitao zašto tada kada je zakon donet i kada su dobijali milione, nisu sebi “stavili ruku u džep”.
“Taj zakon je, kao i poslovnik, pravljen zarad opstanka na vlasti, a zakoni moraju da se poštuju, niko nije iznad njih. Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << želeo bih da pitam, zašto i tada kada im taj zakon nije smetao jer su dobijali milione, nisu razmišljali da pomognu ljudima u Kraljevu. Zašto tada nisu stavili ruku u džep”, rekao je Babić.



SNS koja nije glasala za taj zakon, podseća Babić, tada je izdvojila 33 miliona dinara za kuće u Kraljevu.

“Mi smo od svojih malih skromnih života koje imamo i koje vodimo, izdvojili 33 miliona dinara i napravili smo šest kuća u Kraljevu, ali zato je DS na časnu reč u Razvojnoj banci dobila milionski kredit”, rekao je Babić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.