Zoran Osmajić tri meseca van fudbala

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Nov.2011, 02:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Osmajić tri meseca van fudbala

Incident u Kuli, posle utakmice između Hajduka i Metalca, prilikom sastavljanja zapisnika konačno dobio je epilog brže nego što se očekivalo. Predsednik Hajduka, Zoran Osmajić, verbalno je napao sudiju Dragana Krstića, koji ga je i prijavio.

Zoran Osmajić je kažnjen sa tri meseca zabrane vršenja dužnosti zbog verbalnog incidenta posle utakmice sa Metalcem. Hajduk je sankcionisan sa 100.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dinara.
Sve što se dešavalo u sobi za sastavljanje zapisnika posle utakmice 10. kola između Hajduka i Metalca, nije međutim evidentirao delegat meča.
Slobodan Jovanović, delegat na utakmici u Kuli, kažnjen je sa tri meseca zabrane vršenja funkcije, jer u izveštaju nije pomenuo incidente – zaključio je Milan Mladenović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zoran Osmajić tri meseca van fudbala

Izvor: Utakmica.rs, 17.Nov.2011

Incident u Kuli, posle utakmice između Hajduka i Metalca, prilikom sastavljanja zapisnika konačno dobio je epilog brže nego što se očekivalo. Predsednik Hajduka, Zoran Osmajić, verbalno je napao sudiju Dragana Krstića, koji ga je i prijavio. – Zoran...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Osmajić: Ovo je sramota, nisam kriv!

Izvor: Utakmica.rs, 17.Nov.2011

Predsednik Hajduka, Zoran Osmajić nije znao za odluku Disciplinske komisije FSS. Kad smo mu saopštili da je kažnjen tromesečnom zabranom vršenja svih funkcija u fudbalu, ostao je u šoku: – To je stvarno sramota, da me tera da izađem iz fudbala...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.