Osmajić: Ovo je sramota, nisam kriv!

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Nov.2011, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmajić: Ovo je sramota, nisam kriv!

Predsednik Hajduka, Zoran Osmajić nije znao za odluku Disciplinske komisije FSS. Kad smo mu saopštili da je kažnjen tromesečnom zabranom vršenja svih funkcija u fudbalu, ostao je u šoku:

To je stvarno sramota, da me tera da izađem iz fudbala. Takve laži sudija je izrekao u prijavi, da je to neverovatno.
Pištaljka na meču, podsetimo, bila je poverena Draganu Krstiću.
Došao sam do sudije posle utakmice, da ga pitam da zajedno pogledamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << snimak detalja sa utakmice. Odbio je to, ponudio sam mu da odemo na večeru i razgovaramo o spornim momentima, takođe, nije pristao. Takođe, kad sam ga pitao da li će nešto da prijavi odgovorio je odrečno. A onda je sutra podneo prijavu sa izmišljotinama.
Nije bilo potrebno postavljati pitanja Osmajiću.
Zaista sam razočaran. Apsolutna laž, jer nema nikakve moje krivice. Ne znam šta dalje, jer ne mogu da verujem da se ovo dešava. Ovo je sramota – razočaravajućim tonom završio je prvi čovek Hajduka.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.