Izvor: HotSport.rs, 31.Jan.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRL: Radnički podavio ‘žapce’, Jadran osvojio bod Novom Sadu

Nadpolovičan učinak imali su srpski timovi koji su svoje mečeve 14. kola Triglav regionalne lige igrali sa početkom od 18 sati. Radnički je u borbi za drugo mesto u grupi A i koji bod više u drugoj fazi savladao Mladost u Zagrebu sa 10:6, dok je Vojvodina na bazenu Slana bara uspela da izvuče remi u duelu sa Jadranom iz GHerceg Novog – 11:11.

Dugo se na plivalištu Sportsko rekreativnog centra Mladost u Zagrebu vodila izjednačena borba, ali su Kragujevčani meč prelomili u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << trećoj deonici i na kraju trijumfovali sa 10:6 (0:0, 3:3, 3:1, 4:2).
Najefiaksniji su bili Dedović sa četiri i Vuksanović sa tri pogotka, a po jednom su se u listu strelaca upisali Vrlić, Basara i Petković. Na drugoj strani nijedan igrač nije uspeo dva puta da savlada Radić odnosno po jednom je to od ruke pošlo Anzuloviću, Dašiću, Capanu, Buhi, Bašiću i Lozini.
Kragujevčani tako u drugu fazu, ligu za prvaka, odlaze sa drugog mesta grupe A pošto je osvojio 32 boda, dok je Mladost ostala na 21.
U meču bez rezultatskog značaja, pošto je Vojvodina ostala bez šanse da osvoji neko od prva četiri mesta, Novosađani su na kraju ipak uspeli da ostanu neporaženi u duelu sa hercegnovskim Jadranom – 11:11 (2:3, 2:2, 4:2, 3:4).
Odličnu partiju prikazao je Dušan Vasić koji je postigao pet pogodaka, a vrlo dobar je bio i Marko Trkulja sa tri gola. Na drugoj strani po dva pogotka su postigli Ukropina Sekulić, Sarić i Pješivac.
Jadran prvi deo sezone završava kao drugi u grupi B sa 25 osvojenih bodova, dok će se Vojvodina boriti za opstanak sa Primorcem Medveščakom, POŠK-om, Budvom, splitskim Jadranom i Branikom.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Triglav liga - Radnički osvojio Zagreb i drugo mesto u grupi "A"!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2015

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog završili su prvi deo sezone u regionalnom šampionatu pobedom na gostovanju zagrebačkoj Mladosti čime su obezbedili drugo mesto i vredne bodove pred početak lige za prvaka.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.