Dejan Vukićević: Nedostajao nam je Moreira

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2012, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Vukićević: Nedostajao nam je Moreira

Kragujevački remi Vojvodine, protiv rivala koji se bori za treće mesto, sa samo jednim porazom u šampionatu, dobija pravu dimenziju ako se podseti na podatak da Radnički na svom terenu nije izgubio prvenstveni meč skoro četiri godine.

Uprkos tome što su navijači Novosađana priželjkivali više, bod nije mali plen za tim Dejana Vukićevića.
– Prvu utakmicu, uvek komplikovanu, jer tim još nije u takmičarskom ritmu, odigrali smo dosta dobro. U tvrdoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << igri imali smo naglašeni takmičarski pristup i potpuno neutralisali domaćina. Ukupno gledano, delovali smo bolje i po tome zaslužili više od boda – komentar je prvog stručnjaka Novosađana.
Uz podsećanje na neke momente kada su njegovi igrači bili u situaciji da pogode mrežu, Dejan Vukićević ne može da se otme utisku da je tada nedostajalo malo, ne više pola koraka:
– Šteta što Katai nije bio precizniji na početku, jer bi onda utakmica sigurno dobila drugačiji tok, povoljniji za nas. Kasnije, sreće nisu još imali Stevanović, Škuletić, Oumaru... Naša odbrana je odigrala bez greške i Radnički nije uspeo nijednom ozbiljnije da zapreti Supiću.
Na primedbu da njegov tim, u inspirativnom ambijentu, pred punim tribinama kragujevačkog stadiona, nije igrao dovoljno tečno i agresivno, Vukićević upire prstom na ključni hendikep:
– Nedostajao nam je Moreira, igrač koji bi osmislio našu igru,  učinio je bržom i konkretnijom pred protivničkim golom. Na pripremama u Turskoj, najbolje smo odigrali u pobedi nad mađarskim Dišđerom, a iz tog sastava u Kragujevcu na sredini terena nismo imali Moreiru i Ljubinkovića.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Dejan Vukićević: Nedostajao nam je Moreira

Izvor: Utakmica.rs, 06.Mar.2012

Kragujevački remi Vojvodine, protiv rivala koji se bori za treće mesto, sa samo jednim porazom u šampionatu, dobija pravu dimenziju ako se podseti na podatak da Radnički na svom terenu nije izgubio prvenstveni meč skoro četiri godine. Uprkos tome što su...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.