Preminuo od UBODA STRŠLJENOVA dok je sekao stabla u šumi

Izvor: Blic, 02.Avg.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo od UBODA STRŠLJENOVA dok je sekao stabla u šumi

U Cvrtkovcima, u opštini Stanari, juče je preminuo N.S. nakon što su ga napali i više puta po glavi i telu uboli stršljenovi.

Napad se desio dok je N.S. sekao stabla u šumi čije je vlasništvo P.T.

Medicinski radnici su krenuli u pomoć, ali su kasno stigli. Naime, oni su, intervenišući po pozivu, na lokalnom putu u Dragalovcima sreli putničko vozilo kojim je P.T. prevozio N.S.

Nažalost, N.S. nije davao znakove života.

O nesrećnom slučaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tragedija u Stanarima: Stršljenovi usmrtili muškarca

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2017

STANARI - Dok je u mjestu Cvrtkovci, opština Stanari, N.S. sjekao stabla u šumi, napao ga je roj stršljenova, a koji su ga izboli po glavi i tijelu, usljed čega je preminuo, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije...Policijskoj stanici Stanari, juče oko 7.30 časova, iz Doma zdravlja Stanari prijavljeno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.