Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2017, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Stanarima: Stršljenovi usmrtili muškarca

STANARI - Dok je u mjestu Cvrtkovci, opština Stanari, N.S. sjekao stabla u šumi, napao ga je roj stršljenova, a koji su ga izboli po glavi i tijelu, usljed čega je preminuo, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Policijskoj stanici Stanari, juče oko 7.30 časova, iz Doma zdravlja Stanari prijavljeno je da su medicinski radnici, intervenišući po pozivu, na lokalnom putu u mjestu Dragalovci susreli vozilo kojim je P.T. prevozio N.S.

Tom muškarcu su pokušali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ukažu pomoć, ali N.S. nije davao znakove života.

"Na osnovu prikupljenih saznanja, kao i pregledom tijela preminulog od strane ljekara mrtvozornika Doma zdravlja Stanari, utvrđeno je da je u mjestu Cvrtkovci, opština Stanari, N.S. sjekao stabla u šumi vlasništvo P.T., kada ga je napao roj stršljenova", rečeno je iz policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Muškarca ubili stršljenovi, umro posle par uboda

Izvor: Mondo, 02.Avg.2017

N.S. iz Stanara kod Doboja preminuo je kada ga je napao roj stršljenova koji su mu načinili nekoliko uboda po glavi i telu, usled čega je nastupila smrt...Foto: YouTube/screenshot..Iz Policijske uprave Doboj u Republici Srpskoj danas je potvrđeno da su medicinski radnici doma zdravlja, intervenišući...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.