Izvor: Blic, 30.Avg.2016, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: U danu u kojem sam dobio unuku ne pada mi na pamet da se bavim PIK

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, izjavio je Srni da ga danas apsolutno ne interesuje ni Savet za sprovođenje mira, ni njihova saopštenja.

- U danu, u kojem sam dobio unuku i koji je tako poseban za mene i za moju porodicu, ne pada mi na pamet da se bavim PIK i njihovim saopštenjima - poručio je Dodik.

Pročitajte još:

On je ovo kazao odgovarajući na pitanje da prokomentariše izjavu ambasadora PIK kojom pozivaju vlasti Srpske da ne održe referendum o Danu Republike.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodika ne zanima PIC, Vučić i Nikolić na hitnom sastanku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Avg.2016

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da ga danas apsolutno ne interesuje ni Vijeće za provođenje mira (PIK) ni njihova saopštenja, dok su predsjednik i premijer Srbije Tomislav Nikolić i Aleksandar Vućić zakazali hitne konsultacije u 20 i 30. U Predsedništvu Srbije večeras...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Dodik: Dobio sam unuku, ne pada mi na pamet da se bavim...

Izvor: B92, 30.Avg.2016

Lider RS Milorad Dodik izjavio je da ga apsolutno ne interesuju ni Savet za sprovođenje mira (PIC) u BiH, ni njihova saopštenja...Dodik je rekao da mu u danu, u kojem je dobio unuku i koji je tako poseban za njega i za njegovu porodicu, ne pada na pamet da se bavi PIC-om i njihovim saopštenjem, prenele...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.