Crnadak: Podržavam bilo kakav dogovor koji BiH vodi ka EU

Izvor: Blic, 31.Jul.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnadak: Podržavam bilo kakav dogovor koji BiH vodi ka EU

Igor Crnadak, ministar spoljnih poslova BiH  i potpredsednik PDP, izjavio je danas da je dobrodošao bilo kakav sastanak ključnih aktera na političkoj sceni ako će dovesti do približavanja konačnom cilju - ispunjavanju uslova da aplikacija BiH za članstvo u EU u septembru konačno bude prihvaćena.

- Do sada smo nepotrebnim političkim kalkulisanjem izgubili najmanje tri, četiri meseca, jer je trebalo da ovaj posao završimo do jula -  rekao je Crnadak u Bijeljini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << komentarišući današnji sastanak u Istočnom Sarajevu predsednika Republike Srpske Milorada Dodika sa predsedavajućim Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem.

Pročitajte još:

On je poručio da Vlada Republike Srpske i Vlada Federacije BiH treba da rade svoj posao, Savet ministara i druge instuticije na nivou BiH svoj i da će tako najbolje pomoći građanima u Republici Srpskoj i u BiH.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnadak: Dobar svaki dogovor koji vodi BiH u EU

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2016

SARAJEVO - Ministar spoljnih poslova BiH i potpredsednik PDP-a Igor Crnadak smatra da je dobrodošao svaki sastanak ključnih aktera na političkoj sceni u BiH, ako ce dovesti do ispunjavanju uslova da aplikacija BiH za članstvo u Evropsku uniju u septembru bude prihvaćena...Crnadak je ukazao da su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

OPOZICIJA NAPALA DODIKA I IZETBEGOVIĆA: Smeta im dogovor dva lidera o putu BiH ka EU

Izvor: Kurir, 01.Avg.2016, 10:59

...Han je na svom tviter nalogu napisao da ga "raduju naredni koraci BiH na putu ka Evropi"..Nakon više meseci polemike i odlaganja u Istočnom Sarajevu je juče potpisan dogovor Dodika i Izetbegovića o mehanizmu koordinacije i potpisivanju MMF programa..Dogovor Dodika i Izetbegovića pozdravio je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.