Izvor: Blic, 28.Okt.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIK odbio zahtev za poništenje izbora u Srebrenici

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK BiH) je na današnjoj sednici odbacila zahtev koalicije SDA, SBB i SBiH za poništenje izbora u Srebrenici.

- Zahtjev je odbačen kao već rešen, a njegovi podnosioci imaju pravo žalbe Apelacionom odelu Suda BiH – navela je portparol CIK BiH, Maksida Pirić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

CIK odbacio zahtjev Koalicije SDA, SBB-a i SBiH za poništenje izbora u Srebrenici

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Okt.2016

SARAJEVO - Na 78. (hitnoj, korespodentnoj) sjednici Centralne izborne komisije BiH (CIK BiH) danas je zaključkom odbačen zahtjev Koalicije SDA, SBB i SBiH za poništenje izbora u Srebrenici..."Zahtjev je odbačen kao već riješen, a podnosioci zahtjeva imaju pravo žalbe Apelacionom odjelu Suda BiH",...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.