Pala Vlada Republike Srpske

Izvor: Studio B, 26.Feb.2013, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pala Vlada Republike Srpske

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik dogovorio na sastanku s premijerom Aleksandrom Džombićem ostavku vlade. Za sredu zakazana sednica vlade kada će biti saopšteno ime novog mandatara.

Iako Aleksandar Džombić još nije formalno podneo ostavku, Dodik je rekao da će za sredu biti zakazana sednica vlade i da će tada biti saopšteno ime novog mandatara, javili su banjalučki mediji.

Neki ministri će biti i u sastavu nove vlade, kao što ostaje i koalicija >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sa dosadašnjim partnerima, rekao je predsednik RS, dodajući da o mnogim imenima već postoji saglasnost i da će sve ubrzo biti poznato.

Dodik je naglasio sa Džombićem odlično razume i da zajedno stoje iza svih ovih odluka, prenosi RTS.

Mediji javljaju da je sastanak bio kratak, a održan u je hotelu kod Laktaša.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Vlada RS u sredu podnosi ostavku

Izvor: Večernje novosti, 27.Feb.2013, 00:19

BANjALUKA - Vlada Republike Srpske u sredu će, u skladu sa dogovorom predsednika i premijera Milorada Dodika i Aleksandra Džombića, zvanično da podnese ostavku, a odmah će biti saopšteno ime novog mandatara za sastav vlade.U fotelju Aleksandra Džombića, sve je izvesnije, trebalo bi da sedne Željka...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.