Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2012, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonija: Petostruko ubistvo izveli radikalni islamisti

SKOPLJE -

U Makedoniji je uhapšeno 20 pripadnika radikalne islamističke grupe, osumnjičenih za petostruko ubistvo kod Skoplja pre tri nedelje.

Ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankulovska rekla je da su se počinioci ubistva izvršenog 12. aprila, borili u Avganistanu i Pakistanu protiv međunarodne koalicije koju predvodi NATO.

Uhapšeni su optuženi za terorističko delo. Njihov cilj je bio zastrašivanje stanovništva u Makedoniji.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << akciji je učestvovalo oko 600 policajaca i uhapšeno je 20 ljudi uglavnom iz Skoplja.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da akcija "Čudovište" još traje i da će nove informacije biti objavljene u naredna 24 sata.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skoplje: Uhapšeni osumnjičeni za petostruko ubistvo

Izvor: Radio 021, 01.Maj.2012

Makedonska policija uhapsila je danas 20 radikalnih islamista osumnjičenih za petostruko ubistvo kod Skoplja.

Nastavak na Radio 021...

Makedonija: Uhapšeni islamisti na saslušanju

Izvor: Mondo, 01.Maj.2012

U Makedoniji je uhapšeno 20 pripadnika radikalne islamističke grupe, osumnjičenih za petostruko ubistvo kod Skoplja pre tri nedelje, koji se nalaze na saslušanju u nekoliko policijskih stanica u Skoplju.

Nastavak na Mondo...

Makedonija se bori protiv džihada?

Izvor: BKTV News, 02.Maj.2012, 10:03

Makedonska policija uhapsila 20 radikalnih islamista osumnjičenih za petostruko ubistvo kod Skoplja. Uhapšeni su Albanci iz Aračinova i još nekoliko mesta u okolini makedonske prestonice.. Makedonska policija uhapsila je 20 radikalnih islamista osumnjičenih da su odgovorni za petostruko ubistvo...

Nastavak na BKTV News...

Saslušanje islamista u Skoplju

Izvor: RTS, 02.Maj.2012

U toku saslušanje uhapšenih pripadnika radikalne islamističke grupe, osumnjičenih za petostruko ubistvo u Skoplju...13.52 - U toku konferencija za novinare ministarke unutrašnjih poslova Gordane Jankulovske...U Skoplju je pred istražnog sudiju izvedeno 20 uhapšenih pripadnika radikalne islamističke...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.