Proka zatekao „spavača“ u senu!

Izvor: S media, 17.Nov.2010, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proka zatekao „spavača“ u senu!

Prsata starleta Vesna Vukelić Vendi i jedan od njenih obožavalaca političar i poljoprivrednik Marijan Rističević nove su sluge najpoznatijeg seoskog imanja u Srbiji, odredila je najmlađa gazdarica u istoriji farme – Jovana Pejić.

- Vendi će biti sluga, jer ne mogu da joj zaboravim svađu sa Tinom, njene suze, pominjanje njene porodice, sina i Zvezdana. Ovo gledaju i moji roditelji, valjda bi trebalo da budemo zabavni, a ne tragikomični. Marijan će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << muški sluga, on je ionako stalno u štali - kratko je obrazložila gazdarica.

Vendi je odvratila da je to njen trijumf i da je znala danima da će biti sluga jer je „Peja propevao“

-Moram samo da pozovem sve svoje simpatizere da ne dolaze na pijacu sutra, i ne stvaraju lošu sliku o meni i svima nama tako što će napraviti neki incident – rekao je Marijan, a Boki 13 dodao da on poziva sve svoje fanove da dođu u što većem broju i pozdrave Marijana.

Inače, posle proglašavanja Jovane za gazdaricu, Proka je došao da je povede u obilazak imanja. Naravno, imao je mnogo primedbi, ali je ostao zatečen kada je u senu video Vendi kako spava!

-Neće ovo moći ovako - naljutio se mentor farme i najavio nove zadatke. Farmeri će se baciti na sađenje mladica voćki, ali i opšte spremanje imanja i kuće, pošto se bliži farmerska slava.

Utvrđeno je i da smrdljive papuče nisu Katarinine, već Marijanove, a da ih je ona samo pozajmila. Međutim, kada je reč o njenoj higijeni mišljenje farmera su prilično podeljena, mada njen voljeni Bane kaže da su se ljubili i da bi osetio da li je štrokava, i da „nikad ne bi bio s prljavom devojkom“.

N. G.
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijaca premeštena zbog bezbednosti!

Izvor: TimockeVesti.net, 18.Nov.2010, 07:45

Zbog prošlonedeljnog događaja na pijaci u Barajevu, gde su meštani izvređali manekenku Jelenu Stožinić, juče su gazdarica Jovana Pajić i njene sluge Marijan Rističević i Vesna Vukelić Vendi pazarili u Lisoviću, na poljani nedaleko od imanja.....Procitajte celu vest na izvornoj stranici Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.