Branko Đurić Đura priključuje se žiriju najpopularnijeg šoua u regionu Tvoje lice zvuči poznato

Izvor: Story, 22.Sep.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Đurić Đura priključuje se žiriju najpopularnijeg šoua u regionu Tvoje lice zvuči poznato

Gledaoci sa velikim nestrpljenjem iščekuju početak druge sezone šoua Tvoje lice zvuči poznato koje nas na programu Prve očekuju u oktobru. Imena svih učesnika još se zvanično ne objavljuju ali jedna od novina jeste da će se žiriju priključiti čuveni glumac,

Branko Đurić Đura, foto: story press

Đuru znate kao majstora glume, njegov bend Bombaj štampa ima kultni status u rok enciklopedijama, a filmovi su prava poslastica za filmovile. Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << li da pominjemo Nadrealiste, Kako je propao rokenrol?

Uskoro uskače u ulogu u kojoj dosad nije bio - žirija.

Šta si pomislio kad su te pozvali u šou?

- Da li ću i ja morati u prvoj emisiji da imitiram nekoga!

Zanimljivo je da je tvoja supruga Tanja bila u žiriju slovenačke verzije Tvoje lice zvuči poznato. Da li se konkurentni odnos odražava na sklad u kući?

- Uživao sam prateći slovenačku verziju TLZP i gledajući Tanju i njene duhovite komentare. Upravo to je bio razlog da prihvatim tu ulogu kod vas.

Je l`ti nadrealna situacija da ocenjuješ kolege u nezavidnoj ulozi imitatora?

- Nije mi nadrealno, ali znam da me čeka težak posao. Pogotovo jer ne pratim baš pažljivo srpsku muzičku scenu, govorim o folk muzici naravno.

Kakav ćeš biti u ulozi sudije? 

- Pravedan naravno. Ipak moramo biti svesni da je to na prvom mestu zabava i nadam se da takmičari neće to shvatiti preozbiljno.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Sa Prve vreba...

Izvor: Mondo, 23.Sep.2014, 12:31

"Poznata" imena svih učesnika šou programa Tvoje lice zvuči poznato. Nama se čini da su oni prvi bili bolji, šta vi mislite?..Foto: YouTube/screenshot.. Nenad Okanović, Tanja Savić, Neda Ukraden, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević, Elena Ristevska, Milan Lane Gutović i Dragan Kojić Keba...Ovo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.