Uskoro sporazumi o saradnji Srbije i Katara

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro sporazumi o saradnji Srbije i Katara

Sporazum o ekonomskoj, trgovinskoj i tehničkoj saradnji Srbije i Katara je usaglašen, a u narednih nekoliko dana se očekuje da i Sporazum o uzajamnom podsticanju i zaštiti ulaganja bude spreman za potpisivanje, saopštilo je danas Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije.

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić i ambasador Katara u Beogradu Mubarak bin Fahad >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Džasim al Tani razgovarali su danas o potpisivanju ta dva ključna sporazuma koji bi trebalo da unaprede ekonomsku saradnju dve zemlje.

Ljajić je naglasio da se potpisivanjem tih dokumenta otvara novo poglavlje u ekonomskoj saradnji Srbije i Katara, koja je, kako je istaknuto, do sada bila na relativno niskom nivou.Dogovoreno je da do kraja godine privredna delegacija Katara poseti Srbiju, kako bi se privrednici obavestili o mogućnostima za investiranje, ali i o proizvodima koji bi iz Srbije mogli da se izvoze na katarsko tržište.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ljajić: Ugljanin nema šta da ponudi

Izvor: RTS, 22.Maj.2015

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da će država na svaki oblik ekstremizma i provokacija, pa i lidera SDA Sulejmana Ugljanina, odgovarati demokratski - u vidu očuvanja stabilnosti, novih investicija i ulaganja. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.