Ljajić u poseti Saudijskoj Arabiji

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić u poseti Saudijskoj Arabiji

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić sutra će boraviti u Saudijskoj Arabiji, gde će sa prestolonaslednika te države Salmanaom bin Abdulaziza Al Saudom razovarati o unapređenju saradnje dve zemlje, ali i mogućim investicijama u Srbiju.

Ljajić koji u Saudijsku Arabiju putuje na poziv prestolonaslednika Salmana bin Abdulaziz Al Sauda, razmotriće i mogućnosti za povećanje obima robne razmene.

Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << planirano je da Ljajić poseti i jednu od najvećih saudijskih državnih kompanija iz oblasti prehrambene industrije “Salik”, gde će razgovarati o izvozu srpskih prehrambenih i poljoprivrednih proizvoda na tržište Saudijske Arabije.

Tokom posete Rijadu on će se sastati i sa direktorom Borda za turizam i kulturnu baštinu Sultanom bin Salmanom Abdulazizom Al Saudom, kao i sa ministrom privrede Mohamedom Al Džaserom.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar Rasim Ljajić sutra u Saudijskoj Arabiji

Izvor: Capital.ba, 22.Nov.2014

BEOGRAD, Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić boraviće sutra u zvaničnoj posjeti Saudijskoj Arabiji, na poziv prestolonasljednika te države Salmana bin Abdulaziza Al Sauda. Ljajić i Al Saud razgovaraće o unapređenju ukupne saradnje dvije države,...

Nastavak na Capital.ba...

Ministar Ljajić u poseti Saudijskoj Arabiji

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 09:43

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić boravi u Saudijskoj Arabiji, gde će sa prestolonaslednika te države Salmanaom bin Abdulaziza Al Saudom razovarati o unapređenju saradnje dve zemlje, ali i mogućim investicijama u Srbiju...Ljajić koji u Saudijsku Arabiju putuje na poziv...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.