Zukorlić zadovoljan učinkom na izborima

Izvor: S media, 07.Maj.2012, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić zadovoljan učinkom na izborima

Kandidat za predsednika Srbije Muamer Zukorlić rekao je noćas u Novom Pazaru da je ostvario cilj svoje predsedničke kandidature.

Zukorlić je okupljenim gradjanima na Gradskom trgu rekao da, prema preliminarnim rezultatima, on na području Sandžaka ubedljivo vodi ispred lidera DS Borisa Tadića i ostalih kandidata.

"Treba da znate da u svakoj borbi željeno i realno nisu često zajedno. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Sloboda je naš ideal od koga nećemo nikada odustati, ali 100 godina porobljavanja nije lako obrisati za mesec dana kampanje. Potrebno je još mnogo raditi, ali ovo je samo jači podstrek na ovom putu slobode. Ustrajaćemo na svim poljima, na polju vere, kulture, obrazovanja, jer ovaj proceš mora da se dovrši", rekao je on.

U Bujanovcu i Preševu se i dalje glasa

Podmićeni birači dobili hemijske sa kamerama?! (VIDEO)

Zukorlić: Moje pristalice nisu pucale

Zukorlić je istakao da se narod mora osloboditi od potkupljivanja i ucenjivanja.

"Sa ovim rezultatom Bošnjačke demokratske zajednice u Sandžaku vise nikada neće biti kako je bilo. Više neće moći dve stranke da trguju ovim narodom kao do sada", rekao je on.

Zukorlić je zahvalio članovima izbornog štaba, porodici i svim gradjanima koji su ga podržali.

"Želim da zahvalim svima koji su mi dali glas, to su većinom Bošnjaci Sandžaka, veliki broj Albanaca, ali i Srba koji su imali hrabrosti da glasaju za mene kao predsedničkog kandidata", rekao je Zukorlić.

Prema podacima RIK-a, Muamer Zukorlić je osvojio 1,52 odsto glasova.

(Beta)

Foto: Fejsbuk
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Boris Tadić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.