Zoran Dragisić: Pobediće kriminalci ili narod

Izvor: BKTV News, 01.Maj.2012, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Dragisić: Pobediće kriminalci ili narod

Predsednički kandidat Pokreta radnika i seljaka, Zoran Dragišić kaže da će građani na predstojećim izborima odlučiti da li će 'opet pobediti kriminalci ili će narod odneti pobedu'.
'Svi koji me poznaju, znaju da nisam opasan i da ne pretim bez potrebe. Ali zato svim glasom i svom svojom snagom pretim organizovanom kriminalu i svim onim bitangama koje su ovu zemlju bacili na kolena. I njima poručujem - kada budem predsednik Srbije ničem dobrom se ne nadajte', rekao je Dragišić, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a prenosi PRS.
Dragišić je na skupu u Zaječari rekao da će, ako postane predsednik Srbije, gradjane osloboditi straha i pritiska i da neće dozvoliti da kriminalci upravljaju Srbijom.
'Sada je došlo do toga da se odlučimo - ili oni, ili mi', izjavio je na Dragišić.
Izvor: Agencije
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.