Izvor: Glas javnosti, 20.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za budućnost sa DS, bez reči o Miloševiću

BEOGRAD - Proslavio je juče Ivica Dačić osamnaestu godišnjicu osnivanja SPS-a u društvu premijera Mirka Cvetkovića, već viđenog gradonačelnika Beograda i Dragana Đilasa, kao i zamenika predsednika DS-a Dušana Petrovića.

Na gala koktelu u centru „Sava“ bio je i britanski ambasador Stiven Vordsvort, poslanik SDP-a Meho Omerović, neizbežni Palma, pevačica Maja Nikolić, ali i odavno zaboravljeni Dragan Tomić, Miloševićev predsednik Skupštine Srbije. Od domaćina tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << su bili i Slavica Đukić-Dejanović, Milutin Mrkonjić, Branko Ružić, Aleksandar Antić... Viđena je i Borka Vučić, a i neke strane diplomate.

Dačić nijednom rečju nije pomenuo osnivača SPS-a Slobodana Miloševića, a istakao je da je sa DS-om napravljena koalicija sa ciljem da Srbija bude deo Evrope, da očuva Kosovo, kao i da se ekonomski razvija i bude socijalno pravedna. Ali i da bi se „prevazišli sukobi iz prošlosti radi bolje budućnosti“.

Zahvalio se  „svima koji su ostali u stranci i posle 2000. kada je bilo najteže“, a obećao i deklaraciju o pomirenju DS-a i SPS-a ubrzo.

A reporter Glasa bio je, pre četiri godine, na sličnoj proslavi, koja je više ličila na kakvu skromnu svadbu, bez  publiciteta i „krupnih riba“, pa i iz samog SPS-a. Na Studentskom trgu okupili tada nije bilo Mrkonjića.

- Ako iko bude izručen Hagu više nećemo podržavati vladu, a ni bilo koju drugu ubuduće - rekao je tada Dačić, kada je podržavao Koštuničinu vladu. Koktel nije bio ni prići onom juče. Ovali sa šunkom i suvim vratom „planuli“su za tili čas, ni „v“ od viskija, a nereda na sve strane...

Prodao je veru za veceru i zato ce biti jos P.M.

Blago partiji koja se stidi svog osnivaca.

Stidi se da pomene Milosevica, jer cak ni on nije radio ovo sto Dacic i njegovi prijatelji iz zutog preduzeca rade. Milosevic je bio posten covek u odnosu na Dacica.

Sve se vraca,sve se placa! Nas Dacek ide na sve ili nista,srecno vreme ide polako.

Ma Milosevic je bio andjeo u odnosu na ove. Zato ga i ne pominju, jer su na strani djavola. Mislili smo da je Milosevic izvor svog zla, a sada vidimo de je bio dobrotvor u odnosu na ove lopuze.

Milosevic je bio i ostao,postanska marka za ovu balavurdiju od politicara.Raduje me cinjenica da nista bije vecno,pa ni ove zute barabe.Ja verujem u narod!! On ce smoci snage i spreciti ovaj cirkus po Srbiji sto pre to bolje.

steta sto su kum i siptar ubijeni inace bi imali jos posla

Dok Sps i Ds jede i pije dotle narod ostaje bez posla i gladuje.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Konstitutivna sednica Skupštine Beograda

Izvor: RTS, 20.Jul.2008

Nastavak konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda zakazan za ponedeljak u 10 sati. Ivica Dačić objasnio "prelazno rešenje", kao deo dogovora SPS-a i DS-a. Odbornici Skupštine Beograda trebalo bi u nastavku sednice, da izaberu predsednika, zamenika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.