Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2012, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Radna mesta i investicije - najvažniji posao SNS

BEOGRAD -

Najvažniji posao Srpske napredne stranke (SNS) je stvaranje više radnih mesta, popravljanje privrednog ambijenta i stvaranje uslova za ulaganje, izjavio je danas kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić.

Cilj naprednjaka je razvijanje malih i srednjih preduzeća i podsticanje malog biznisa i privrednika, jer oni vuku zemlju napred i obezbeđuju zapošljavanje, kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Vučić na konferenciji za novinare.

Vučić je naveo da naprednjaci uz sebe imaju veliki broj stručnjaka i da je važan deo programa te stranke, pored zakona o javnim nabavkama i kancelarije za brze odgovore, reforma javnog sektora i poreske politike, kao i borba protiv političke klase i privilegija.

Potpredsednik Asocijacije malih i srednjih preduzeća Milan Knežević rekao je da 10 godina privrednici bezuspešno pokušavaju da daju Vladi Srbije konstruktivne predloge za stimulisanje zapošljavanja.

Vlada predlaže sve ono što privrednici nisu tražili, i to su populističke mere - 90 odsto ekonomskih poteza Vlade Srbije su improvizacija i mere koje rešavaju, odnosno gase samo trenutne probleme, ocenio je Knežević.

On je istakao da je program Asocijacije uključen u program SNS, a kao konkretne predloge, naveo je da mora da se prekine praksa plaćanja taksi, jer danas postoje 104 razna izdvajanja za firme, kao i da se PDV obračunava na 30, a plaća na 60 dana.

Knežević je istakao i da "u PDV niko ne sme da dira u ime populizma, jer na tome počiva budžet".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Radna mesta i investicije najvažniji poslovi SNS-a

Izvor: EMportal, 29.Mar.2012

Najvažniji poslovi Srpske napredne stranke je stvaranje više radnih mesta, popravljanje privrednog ambijenta i stvaranje uslova za ulaganje, izjavio danas kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić.

Nastavak na EMportal...

VUČIĆ: RADNA MESTA I INVESTICIJE

Izvor: Kurir, 29.Mar.2012

Kandidat SNS za gradonačelnika Beograda zjavio je da je cilj naprednjaka razvijanje malih i srednjih preduzeća i podsticanje malog biznisa i privrednika..BEOGRAD - Najvažniji posao Srpske napredne stranke (SNS) je stvaranje više radnih mesta, popravljanje privrednog ambijenta i stvaranje uslova za...

Nastavak na Kurir...

Popović: Osnovati fond za podsticanje poljoprivrede

Izvor: Blic, 29.Mar.2012

Demokratska stranka Srbije će, ukoliko osvoji vlast u Beogradu, formirati Sekretarijat za poljoprivredu i osnovati fond, koji će biti namenjen podsticanju poljoprivredne proizvodnje, rekao je danas kandidat DS S za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović...Preko fonda, kako je rekao Popović,...

Nastavak na Blic...

Posao SNS-a nova radna mesta

Izvor: Šumadija Press, 30.Mar.2012, 10:47

Najvažniji posao SNS je stvaranje više radnih mesta, popravljanje privrednog ambijenta i stvaranje uslova za ulaganje.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.