Vučić: Putin nije pomenuo nijednu stranku, sem SNS

Izvor: Blic, 27.Maj.2016, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Putin nije pomenuo nijednu stranku, sem SNS

Putin nije pomenuo nijednu stranku osim SNS, izjavio je danas mandatar za sastav vlade Aleksandar Vučić.

On je novinarima rekao da su ga nasmejali navodi da je predsednik Rusije Vladimir Putin urgirao da SPS uđe u novu vladu, ističući da je sa njim imao pristojan i učtiv razgovor tokom kojeg nije pomenuta nijedna partija, osim njegove, SNS.

Vučić je zapitao zašto se svi interesuju da li je Putin imao sugestije u pogledu sastava vlade, i istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da su i drugi zainteresovani za sastav vlade, ali da dobro znaju da mu "fontane želja" ništa ne znače, već samo želje građana.

On je na konferenciji za novinare naveo da je sa Putinom pričao o partijskim stvarima i saradnji Srbije i Rusije.

Pročitajte još:

"Predsednik Putin je na pristojan i učtiv način razgovarao, nije pomenuo nijednu partiju sem partije koju ja vodim", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je naveo da mu je smešno da komentariše navode da neko može da urgira za sastav vlade, jer će kandidate predložiti lično on.

"Sastav vlade predložiću ja, veoma poštujem Putina i primedbe koje čujem sa svih strana. Ali nemojte da mi pričate da to određuje Putin, pa imate i druge zainteresovane za ministarstva, državne sekretare, pomoćnike...", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Putin nije pomenuo nijednu stranku, osim SNS"

Izvor: Mondo, 27.Maj.2016

Predsednik Rusije Vladimir Putin nije pomenuo nijednu stranku osim SNS, izjavio je danas mandatar za sastav vlade Aleksandar Vučić...On je novinarima rekao da su ga nasmejali navodi da je Putin urgirao da SPS uđe u novu vladu, ističući da je s njim imao pristojan i učtiv razgovor tokom kojeg nije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.