Izvor: Blic, 27.Okt.2016, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Dostavite projekat za uređenje fasada i dobijate novac

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, prilikom zasedanja Vlade u Nišu obećao je da će grad dobiti novac za uređenje fasada. Na današnjoj Skupštini premijer se osvrnuo na to da Nišlije zovu svakog dana da pitaju kada će Vlada poslati novac za uređenje, međutim, kako je naveo problem nisu fasade nego nedostatak novca.

- Sve ćemo uraditi dekorativno, biće takav i Beograd i Niš i Novi Sad, daćemo novac i za mnoga druga mesta koja smo obišli. Ali problem je što nam oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << traže pare jer im je problem keš. Rekao sam, dostavite prvi projekat i evo vam pare. Samo to molim predstavnike lokalnih samouprava nemojmo da dajemo novac i da nam to nestane u ćupu. Dajte projekat, mi ćemo pratiti kako to napreduje i moramo da budemo strogi da ne bi upali u problem - poručio je Vučić lokalnim samoupravama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.