Tadić pozvao na konsultacije sve parlamentarne stranke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić pozvao na konsultacije sve parlamentarne stranke

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je sve predstavnike izabranih izbornih lista na zvanične konsultacije, nakon čega će predložiti kandidata za predsednika Vlade Republike Srbije, saopštila je Pres služba Predsednika.

Konsultacije će, kako se navodi, početi sutra u 10 sati.

Tadić je novinarima u bugarskom letovalištu Pomorje, gde učestvuje na samitu Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi, rekao da se nada da će vlada vrlo brzo biti formirana.

"Spreman sam da preuzmem svoj deo odgovornosti", istakao je on i dodao da se, iako je ustavni rok 90 dana, nada da će vlada biti formirana brže.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić sutra počinje konsultacije o formiranju vlade

Izvor: TV Avala, 21.Maj.2008

Predsednik Srbije Boris Tadić obaviće zvanične konsultacije sa predstavnicima izabranih izbornih lista sutra u zgradi predsednika na Andrićevom vencu, saopštila je predsednikova preš sluzba.

Nastavak na TV Avala...

Zvanične konsultacije Tadića sa predstavnicima izabranih izbornih lista

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Maj.2008, 11:37

Predsjednik Srbije Boris Tadić obaviće danas zvanične konsultacije sa predstavnicima izabranih izbornih lista. Tadić je na konsultacije pozvao sve predstavnike svih izbornih lista koje su na parlamentarnim izborima 11. maja osvojile mandate u Skup&sc ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Na konsultacijama u predsedništvu Srbije

Izvor: Deutsche Welle, 22.Maj.2008

Predsednik Srbije Boris Tadić počeo je zvanične konsultacije sa predstavnicima svih izabranih izbornih lista.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.