Tadić: Od predsedničkih izbora zavisi sastav nove vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2012, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Od predsedničkih izbora zavisi sastav nove vlade

BEOGRAD -

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić izrazio je večeras uverenje da će pobediti u drugom krugu predsedničkih izbora i ocenio da će ishod tih izbora odrediti izgled buduće vlade.

Tadić je na konferenciji za novinare u sedištu DS kazao da pri formiranju nove vlade neće pristati ni na kakve ucene i izrazio uverenje da će dobiti još veću podršku građana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Lider demokrata je dodao da bi Srbija sa njim kao predsednikom brže išla ka evropskim integracijama, uspešnije rešavala ekonomske probleme, privlačila investicije, uspešnije sarađivala sa susedima u regionu.

Prema njegovim rečima, prvi krug predsedničkih izbora je jasno pokazao da će drugi krug definisati kako će Srbija izgledati u narednih pet godina.

On je ocenio da je njegova politika "suštinski, vrednosno i karakterno različite", odnosno dve politike "sa kojima Srbija ne može izgledati na isti način".

"Uveren sam da ćemo pobediti u drugom krugu", rekao je Tadić i naveo da sada prvi put ima prednost nakon prvog kruga nad Tomislavom Nikolićem sa kojim je u drugom krugu bio i na izborima 2004. godine i 2008. godine.

"Sutra odmah krećem u kampanju, imam nameru da pobedim i pobedićemo", rekao je Tadić.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Ishod predsedničkih izbora odrediće izgled buduće vlade

Izvor: Blic, 07.Maj.2012

Beograd - Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić izrazio je večeras uverenje da će pobediti u drugom krugu predsedničkih izbora i ocenio da će ishod tih izbora odrediti izgled buduće vlade...Tadić je na konferenciji za novinare u sedištu DS kazao da pri formiranju nove vlade neće...

Nastavak na Blic...

Tadić: Pobedićemo u drugom krugu

Izvor: Glas javnosti, 07.Maj.2012

BEOGRAD- Predsednički kandidat koalicije "Izbori za bolji život" Boris Tadić izjavio je da je uveren da će pobediti u drugom krugu predsedničkih izbora i ocenio da će njihov ishod uticati na to kakva će biti nova vlada...Tadić je na konferenciji za novinare u sedištu Demokratske stranke rekao...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.