Izvor: S media, 06.Jun.2012, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Blizu smo formiranja Vlade, sačekajte par dana (VIDEO)

Lider DS Boris Tadić obavestio je danas predsednika Srbije Tomislava Nikolića da je koalicija okupljena oko DS blizu formiranja parlamentarne većine i da će Nikoliću za nekoliko dana dati punu informaciju o tome kada ona bude jasno formirana.

"Blizu smo formiranja parlamentarne većine i uveren sam da ćemo u narednim danima to i učiniti", rekao je Tadić i dodao da se razgovori vode o ekonomskoj i nacionalnoj politici, EU, pregovorima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa MMF.

Nikolić u ponedeljak sa koalicijom SPS-PUPS-JS

Josipović: Nikolićevi stavovi daleko od evropskih vrednosti

D S S zabranila koalicije sa DS-om

On je ponovio da koalicija okupljena oko DS razgovara sa svim strankama osim sa SNS i DS S.

"Nije bilo nijednog minuta pauze po završetku parlementarnih izbora, svi sa svima razgovaraju, SNS pokušava da dogovori svoju parlamentarnu većinu, a DS čini svaki napor da formira većinu koja će biti u interesu građana", rekao je Tadić posle konsultacija.

Na pitanje zašto je sastanak sa Nikolićem trajao samo 15 minuta Tadić je rekao da je delegacija DS predsedniku Srbije u pet minuta iznela sve što je imala, dodajući uz osmeh da su oni "efikasan politički sistem".

(S media/Tanjug)

FOTO:Beta
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Tomislav Nikolić,   Evropska Unija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Koalicija oko DS vrlo blizu parlamentarne većine

Izvor: RTV 5, 06.Jun.2012

Tadić nije želeo da govori o tome koje će stranke eventualno učestvovati u novoj vladi, već je rekao da je pre svega bitno da se postigne dogovor o ekonomskoj stabilizaciji zemlje, uvodjenju snažnije fiskalne discipline.. . "Mismo sve vreme u pregovorima sa  SPS, imamo načelni...

Nastavak na RTV 5...

Tadić obavestio Nikolića da je blizu većine

Izvor: Kurir, 06.Jun.2012

Razgovori se vode o ekonomskoj i nacionalnoj politici, EU, pregovorima sa MMF..BEOGRAD - Lider DS Boris Tadić obavestio je danas predsednika Srbije Tomislava Nikolića da je koalicija okupljena oko DS blizu formiranja parlamentarne većine i da će Nikoliću za nekoliko dana dati punu informaciju o...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.